Zakelijk

Zakelijk mobiel en duurzaam

De auto voor je bedrijf

Aharon is de beste oplossing voor je bedrijf om samen een auto te delen. Met Aharon heb je geen auto meer maar simpel weg een mobiliteitsoplossing. Makkelijker kan het gewoon niet. Goedkoper trouwens ook niet.


Hoe werkt het?

Je schrijft je in bij Aharon. Wij controleren of je gegevens kloppen en of je in aanmerking kan komen voor een mobiliteitsoplossing. Zo ja, dan kiezen we samen de beste mobiliteitsoplossing voor je bedrijf en klaar. Dankzij de digitale sleutels van de auto kunnen jij en eventueel je medewerkers erin rijden zonder na te hoeven denken over de gebruikskosten en/of wegenbelasting en/of wat dan ook. ALLES zit gewoon erin behalve de brandstof. Simpeler kan het gewoon niet.

Wat kost het?

De minimale prijs voor een lidmaatschap is 600 euro per maand ex BTW. De borgkosten zijn 1000 euro.

Wie kan er mee doen?

Niet iedereen mag zo maar lid worden bij Aharon Autodelen. Minimale leeftijd voor leden is vastgesteld op 30 jaar en ….


Veelgestelde vragen:

Heeft iedere bedrijf een auto?
Ja. Bij iedere mobiliteitsoplossing is er een auto beschikbaar die standaard voor jouw bedrijf gereserveerd wordt tijdens de werktijden en niet door derden gehuurd kan worden.
.....
De auto wordt standaard geblokkeerd voor het gebruik door enkel jouw bedrijf. Na 18:00 wordt het vrijgegeven en kan het worden gebruikt door andere leden.
Wat is minimale duur van een mobiliteitsoplossing
Minimale duur van een mobiliteitsoplossing is 2 jaar.